داشتن – خوردن فروشگاه اندروید اپلیکیشن

داشتن – خوردن: فروشگاه اندروید اپلیکیشن شناسایی همراه محققان اندروید دکمه خطر

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی هیجان بی‌معامله در بازار ارز

    در پنجمین روز هفته، دلار به یک قدمی کانال ۴ هزار و ۴۰۰ تومان رسید و سکه از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عبور کرد. روز چهارشنبه شاخص بازار ارز ابتدا با ۶۹ توما

    هیجان بی‌معامله در بازار ارز

    هیجان بی معامله در بازار ارز

    عبارات مهم : بازار

    در پنجمین روز هفته، دلار به یک قدمی کانال ۴ هزار و ۴۰۰ تومان رسید و سکه از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عبور کرد. روز چهارشنبه شاخص بازار ارز ابتدا با ۶۹ تومان زیاد کردن به قیمت ۴ هزار و ۳۹۹ تومان رسید. به گفته فعالان، بخش زیادی از زیاد کردن دلار در همان یک ساعت ابتدایی روز رقم خورد که بدون معامله خاصی حدود ۷۰ تومان رشد کرد.

    به گزارش دنیای اقتصاد؛روند زیاد کردن قیمت این گونه بود که خریداران قیمت های خود را به طور مرتب اوج می بردند، ولی همزمان هیچ معامله گری حاضر به فروش نبود. در چنین شرایطی، قیمت بدون معامله خاصی پا به کانال ۴ هزار و ۴۰۰ تومان گذاشت و از آنجا با معاملات محدودی حتی تا عدد ۴ هزار و ۴۳۰ تومان رشد کرد. از حدود ساعت ۱۲ ظهر بازیگران بازارساز وارد بازار شدند و در حوالی سطح ۴ هزار و ۳۵۰ تومان عرضه ارز را شروع کردند که با استقبال معامله گران مواجه شد. به گفته فعالان، شایعات اطراف پرداخت مالیات ارزش افزوده جهت حواله های درهم، تحرکات معامله گران غیررسمی در بازار، چگونگی توزیع ارز، حباب قیمت یورو و بعضی دیگر از ارزها از جمله محرک هایی بودند که انتظارات بازار را تحت تاثیر قرار دادند.

    همزمان رشد شاخص ارزی در روزهای اخیر موجب شده است است که تعداد زیادی از افراد جهت نخستین بار وارد بازار شوند. به گفته یکی از فعالان، به طور عمومی زمانی که قیمت دلار از یکی دو سطح مقاومتی مهم عبور می کند، تقاضای تازه زیادی وارد بازار می شود. البته با وجود روند افزایشی دلار تا ساعت ۳ بعدازظهر، در ساعات انتهایی روز با زیاد کردن حجم ارز ورودی به بازار، قیمت دلار کاهشی شد. بعضی اخبار حاکی از آن بود که قیمت تا ساعت ۷ بعدازظهر تا ابتدای محدوده ۴ هزار و ۳۶۰ تومان پایین آمده بود. این عنوان می تواند قیمت باز شده است روز جاری را تحت تاثیر قرار دهد.

    هیجان بی‌معامله در بازار ارز

    روز چهارشنبه بازار سکه نیز هیجانات خود را داشت، هیجانی که به حراج بانک کارگشایی نیز کشیده شد. روز گذشته، هر سکه تمام بهار آزادی با ۱۴ هزار تومان زیاد کردن به قیمت یک میلیون و ۵۰۸ هزار تومان رسید. این در حالی بود که بر اساس گزارش خبرگزاری ها در یکی از معاملات حراجی، سکه به بهای یک میلیون و ۵۱۹ هزار تومان به فروش رفت.

    شفاف سازی در عرضه ارز

    در پنجمین روز هفته، دلار به یک قدمی کانال ۴ هزار و ۴۰۰ تومان رسید و سکه از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عبور کرد. روز چهارشنبه شاخص بازار ارز ابتدا با ۶۹ توما

    افزایش ۲ روز اخیر دلار در شرایطی به ثبت رسیده که ارز زیادی به وسیله بازیگران بازارساز به بازار عرضه شده است هست. به گفته یکی از فعالان، با توجه به زیاد کردن متقاضیان، نحوه حراج در روز دوم در میدان رو به روی پاساژ افشار به این گونه بود که متقاضیان کارت ملی خود را در اختیار نماینده صرافی قرار می دادند. بعد از این، قرعه کشی صورت می گرفت و یک کارت ملی به عنوان برنده این قرعه کشی می توانست ارز یکی از صرافی های دولتی را با قیمتی حدود ۴ هزار و ۳۵۰ تومان تحویل بگیرد. البته به گفته یکی از حاضران در بازار، متقاضی در ابتدا باید بعد از برنده شدن، هزینه ریالی ارز خریداری شده است را به حساب صرافی واریز می کرد و بعد از آن بعدازظهر دلار خود را تحویل می گرفت.

    بسیاری از فعالان اعتقاد داشتند، عرضه ارز در وسط بازار و با رویه یاد شده است براق نیست و می تواند ایجاد رانت کند. از سوی دیگر، عرضه ارز تقاضای کاذب در بازار ایجاد می کرد؛ به عنوان مثال، عرضه با قیمت پایین تر موجب می شد تعداد زیادی از معامله گران به امید کسب سود از تفاوت قیمت ها وارد بازار شوند. از سوی دیگر، یکی از مدیران صرافی اعتقاد داشت، عرضه ارز به این شکل موجب می شد که هر متقاضی به شکل های گوناگون چند بار خرید کند. به گفته وی، متقاضی اقدام به خرید دلار از صرافی می کند و سپس آن را به فروش می رساند. سپس با هزینه ریالی دریافت شده است بار دیگر اقدام به خرید از صرافی بانکی می کند. در این مسیر او تنها به سود حاصل از اختلاف فکر می کند.

    در این شرایط، بعضی فعالان اعتقاد دارند، بازارساز بهتر است به جای حراج کور در بازار، مبانی عرضه ارز را براق کند. به گفته آنها، روز گذشته عرضه ارز در بازار به وسیله صرافی یکی از بانک ها نظم مشخصی نداشت و امکان نظارت نیرومند بر آن نبود. آنها اعتقاد داشتند، حراج دلار در چند مکان خاص و با ترتیبات مشخص بهتر می تواند هیجانات بازار را مدیریت کند و شائبه های رانتی را نیز از میان ببرد.

    هیجان بی‌معامله در بازار ارز

    رشد دلار از کانال های بیرونی

    روز چهارشنبه شایعات زیادی در مورد قیمت حواله درهم در بازار وجود داشت. یکی از فعالان عنوان می کرد، از ابتدای سال تازه میلادی هر معامله گر به ازای حواله هر ۱۰۰ هزار درهم در دبی باید ۵ هزار درهم به عنوان مالیات ارزش افزوده پرداخت کند.

    این در حالی بود که تعداد زیادی از معامله گران اعتقاد داشتند، مالیات ارزش افزوده که از ابتدای امسال میلادی در امارات ایجاد شده است هست، به معاملات ارزی مربوط نمی شود. در حضور این شائبه ها، روز چهارشنبه قیمت حواله درهم از مرز هزار و ۲۰۰ تومان عبور کرد؛ افزایشی که سیگنال رشد را به بازار داخلی نیز صادر کرد. در کنار این، بعضی فعالان عنوان کردند، در پنجمین روز هفته، ارزش دلار در منطقه سلیمانیه عراق بالاتر از بازار داخلی بود و همین عنوان موجب می شد که حجم ارز در بازار پایتخت کشور عزیزمان ایران کم کردن یابد. همچنین، به گفته بخشی از فعالان، روز گذشته ارزش تعدادی از ارزهای متفرقه بازار بالاتر از ارزش جهانی ارزش بود. به عنوان مثال، روز چهارشنبه ارزش یورو و پوند در بازار داخلی بالاتر از قیمت برابری آنها در برابر دلار قرار داشت.

    در پنجمین روز هفته، دلار به یک قدمی کانال ۴ هزار و ۴۰۰ تومان رسید و سکه از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عبور کرد. روز چهارشنبه شاخص بازار ارز ابتدا با ۶۹ توما

    روز گذشته، قیمت یورو ساعت ۳ بعدازظهر بر تابلوی صرافی ها ۵ هزار و ۵۳۰ تومان ثبت شد که ۸۰ تومان بالاتر از روز قبل بود. با توجه به قیمت برابری ۲/ ۱ یورو نسبت به دلار در بازار داخلی، ارزش ذاتی این ارز در حوالی ۵ هزار و ۴۰۰ تومان قرار گرفت. اختلاف ارزش ذاتی یورو با مقدار بازاری آن می توانست موجب شود که دلار از بازار داخلی خارج شود و به جای آن یورو وارد شود. از سوی دیگر، عده ای اعتقاد داشتند، حتی ارزش طلا در بازار داخلی بالاتر از بازارهای جهانی است و این عنوان نیز می تواند موجب شکل گیری یک آربیتراژ شود.

    روز گذشته، پوند انگلیس نیزدر مسیر افزایشی قرار داده شد و از مرز ۶ هزار تومانی عبور کرد. در پنجمین روز هفته، پوند با ۱۶۰ تومان زیاد کردن به قیمت ۶ هزار و ۸۰ تومان رسید. بخشی از رشد پوند ناشی از زیاد کردن بهای آن در بازارهای جهانی بود. عده ای نیز هیجانات معامله گران را در رشد آن موثر دانستند. روز گذشته دلار کانادا نیز با ۲۴۰ تومان رشد به قیمت ۳۸۵۰تومان رسید. دلار استرالیا، یوآن چین و لیر ترکیه نیز روز گذشته با زیاد کردن قیمت وارد کانال های جدیدی شده است اند.

    هیجان بی‌معامله در بازار ارز

    واژه های کلیدی: بازار | روز گذشته | اخبار اقتصادی و بازرگانی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار